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Anorganische Chemie

5  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Bhattacharya / Ahmed Nanotechnology in Functional Foods

    1. Auflage 2022
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-90482-3
    Medium: Buch
    223,50 € (inkl. MwSt.)
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    Walter The Chemistry and Technology of Pectin

    Erscheinungsjahr 1992
    Verlag: William Andrew Publishing
    ISBN: 978-0-12-733870-5
    Medium: Buch
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    Russo / Barone / Anastassopoulou Properties and Chemistry of Biomolecular Systems

    Proceedings of the Second Joint Greek-Italian Meeting on Chemistry and Biological Systems and Molecular Chemical Engineering, Cetraro, Italy, October 1992
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 1994
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-94-010-4353-3
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Corbridge Phosphorus

    Chemistry, Biochemistry and Technology, Sixth Edition
    6. New Auflage 2013
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-1-4398-4088-7
    Medium: Buch
    775,50 € (inkl. MwSt.)
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    Corbridge Phosphorus

    Chemistry, Biochemistry and Technology, Sixth Edition
    6. Auflage 2016
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4398-4089-4
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    1.084,99 € (inkl. MwSt.)
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