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Chemie Allgemein

145  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Pisanello Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches

    2014
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-03433-1
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    James Analytical Chemistry Of Foods

    1994
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1298-5
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Mustapure Analytical Chemistry of Foods

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Arcler Press
    ISBN: 978-1-77407-625-5
    Medium: Buch
    174,50 € (inkl. MwSt.)
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    Shahidi Flavor Chemistry of Ethnic Foods

    1999
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-46124-8
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Sumnu / Sahin Physical Properties of Foods

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2006
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4419-2154-3
    Medium: Buch
    69,99 € (inkl. MwSt.)
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    Sahin / Sumnu Physical Properties of Foods

    2006. Auflage 2006
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-0-387-30780-0
    Medium: Buch
    80,24 € (inkl. MwSt.)
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    Multon / Simatos Properties of Water in Foods

    in Relation to Quality and Stability
    1985
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-90-247-3153-4
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Sen Food Chemistry

    The Role of Additives, Preservatives and Adulteration
    1. Auflage 2022
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-79161-4
    Medium: Buch
    233,50 € (inkl. MwSt.)
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    Farmer Strange Chemistry

    The Stories Your Chemistry Teacher Wouldn't Tell You
    1. Auflage 2017
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-26526-9
    Medium: Buch
    61,00 € (inkl. MwSt.)
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    Ho / Mussinan / Shahidi Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

    Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
    Auflage. Auflage 2010
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-1-84755-201-3
    Medium: Buch
    161,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ho / Mussinan / Shahidi Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

    Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
    1. Auflage 2010
    Verlag: Royal Society of Chemistry
    ISBN: 978-1-84973-178-2
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    172,99 € (inkl. MwSt.)
    sofort verfügbar
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    Spanier / Shahidi / Parliment Food Flavors and Chemistry

    Advances of the New Millennium
    1. Auflage 2007
    Verlag: Royal Society of Chemistry
    ISBN: 978-1-84755-085-9
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    129,99 € (inkl. MwSt.)
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    Spanier / Shahidi / Parliment Food Flavors and Chemistry

    Advances of the New Millennium
    Erscheinungsjahr 2001
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-0-85404-875-5
    Medium: Buch
    121,50 € (inkl. MwSt.)
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    Parisi Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat

    2024
    Verlag: Springer Nature Switzerland
    ISBN: 978-3-031-67394-8
    Medium: Buch
    48,14 € (inkl. MwSt.)
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    Considine Van Nostrand's Encyclopedia of Chemistry

    5. Auflage 2005
    Verlag: WILEY
    ISBN: 978-0-471-61525-5
    Medium: Buch
    302,50 € (inkl. MwSt.)
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    Hartings Chemistry in Your Kitchen

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-1-78262-313-7
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rumble CRC Handbook of Chemistry and Physics

    105. Auflage 2024
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-032-65562-8
    Medium: Buch
    242,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rumble CRC Handbook of Chemistry and Physics

    104. Auflage 2023
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-032-42520-7
    Medium: Buch
    234,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ustunol Applied Food Protein Chemistry

    1. Auflage 2014
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-94449-2
    Medium: Buch
    222,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rumble CRC Handbook of Chemistry and Physics

    102 ed
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-367-71260-0
    Medium: Buch
    215,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rahman Studies in Natural Products Chemistry

    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-444-64057-4
    Medium: Buch
    289,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chemometrics in Food Chemistry

    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-444-59528-7
    Medium: Buch
    147,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rahman Studies in Natural Products Chemistry

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-817907-9
    Medium: Buch
    272,50 € (inkl. MwSt.)
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    Mine / Li-Chan / Jiang Bioactive Proteins and Peptides as Functional Foods and Nutraceuticals

    Erscheinungsjahr 2010
    Verlag: BLACKWELL PUBL
    ISBN: 978-0-8138-1311-0
    Medium: Buch
    283,50 € (inkl. MwSt.)
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    Harding Stability of Complex Carbohydrate Structures

    Biofuels, Foods, Vaccines and Shipwrecks
    1. Auflage 2012
    Verlag: Royal Society of Chemistry
    ISBN: 978-1-84973-564-3
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    172,99 € (inkl. MwSt.)
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