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Produktionstechnik
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Brunazzi / Pereno / Parisi The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08451-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Coniglio / Laganà / Fioriglio Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water
1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-39133-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Fiorino / Barone / Bhagat Quality Systems in the Food Industry
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-22552-0Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Barone / Chaib Chemicals in the Food Industry
Toxicological Concerns and Safe Use1. Auflage 2020Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-42942-3Medium: Buch64,19 € (inkl. MwSt.)
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Han Innovations in Food Packaging
2. Auflage 2013Verlag: Elsevier Health SciencesISBN: 978-0-12-394601-0Medium: Buch192,50 € (inkl. MwSt.)
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Robertson Food Packaging
Principles and Practice, Third Edition3. Auflage 2016Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-1-4398-6242-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 0 - No protection150,99 € (inkl. MwSt.)
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Robertson Food Packaging
Principles and Practice, Third Edition3. Auflage 2016Verlag: Taylor & FrancisISBN: 978-1-4665-6049-9Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 0 - No protection150,99 € (inkl. MwSt.)
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Tsotsas / Mujumdar Modern Drying Technology
Volume 3: Product Quality and Formulation1. Auflage 2011Verlag: WILEY-VCHISBN: 978-3-527-31558-1Medium: Buch222,00 € (inkl. MwSt.)
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Limbo / Piergiovanni Food Packaging Materials
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-24730-4Medium: Buch74,89 € (inkl. MwSt.)
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Sarkar Packaging Technology and Engineering
Pharmaceutical, Medical and Food Applications1. Auflage 2020Verlag: WileyISBN: 978-1-119-21391-8Medium: Buch192,50 € (inkl. MwSt.)
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Teixeira / Figura Food Physics
Physical Properties - Measurement and Applications2. Auflage 2023Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-27400-8Medium: Buch106,99 € (inkl. MwSt.)
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Teixeira / Figura Food Physics
Physical Properties - Measurement and Applications2. Auflage 2023Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-27397-1Medium: Buch149,79 € (inkl. MwSt.)
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Lagarón Multifunctional and Nanoreinforced Polymers for Food Packaging
Erscheinungsjahr 2016Verlag: Elsevier Science & TechnologyISBN: 978-0-08-101707-4Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage
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