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Produktionstechnik

13  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Brunazzi / Pereno / Parisi The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products

    2014
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-08451-0
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Coniglio / Laganà / Fioriglio Non-Intentionally Added Substances in PET-Bottled Mineral Water

    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-39133-1
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Fiorino / Barone / Bhagat Quality Systems in the Food Industry

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-22552-0
    Medium: Buch
    58,84 € (inkl. MwSt.)
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    Barone / Chaib Chemicals in the Food Industry

    Toxicological Concerns and Safe Use
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-42942-3
    Medium: Buch
    64,19 € (inkl. MwSt.)
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    Han Innovations in Food Packaging

    2. Auflage 2013
    Verlag: Elsevier Health Sciences
    ISBN: 978-0-12-394601-0
    Medium: Buch
    192,50 € (inkl. MwSt.)
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    Robertson Food Packaging

    Principles and Practice, Third Edition
    3. Auflage 2016
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4398-6242-1
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 0 - No protection
    150,99 € (inkl. MwSt.)
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    Robertson Food Packaging

    Principles and Practice, Third Edition
    3. Auflage 2016
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4665-6049-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 0 - No protection
    150,99 € (inkl. MwSt.)
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    Tsotsas / Mujumdar Modern Drying Technology

    Volume 3: Product Quality and Formulation
    1. Auflage 2011
    Verlag: WILEY-VCH
    ISBN: 978-3-527-31558-1
    Medium: Buch
    222,00 € (inkl. MwSt.)
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    Limbo / Piergiovanni Food Packaging Materials

    1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-24730-4
    Medium: Buch
    74,89 € (inkl. MwSt.)
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    Sarkar Packaging Technology and Engineering

    Pharmaceutical, Medical and Food Applications
    1. Auflage 2020
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-21391-8
    Medium: Buch
    192,50 € (inkl. MwSt.)
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    Teixeira / Figura Food Physics

    Physical Properties - Measurement and Applications
    2. Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-27400-8
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Teixeira / Figura Food Physics

    Physical Properties - Measurement and Applications
    2. Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-27397-1
    Medium: Buch
    149,79 € (inkl. MwSt.)
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    Lagarón Multifunctional and Nanoreinforced Polymers for Food Packaging

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101707-4
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage



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