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Werkstoffkunde, Materialwissenschaft: Forschungsmethoden

4  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Warson / Finch Applications of Synthetic Resin Latices, Latices in Diverse Applications

    Volume 3 Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-95462-0
    Medium: Buch
    543,50 € (inkl. MwSt.)
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    Nakai / Modler Food Proteins

    Processing Applications
    1. Auflage 1999
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-29785-7
    Medium: Buch
    246,50 € (inkl. MwSt.)
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    Webb Modern Magnetic Resonance

    Part 1: Applications in Chemistry, Biological and Marine Sciences, Part 2: Applications in Medical and Pharmaceutical Sciences, Part 3: Applications in Materials Science and Food Science
    2006
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-94-017-8395-8
    Medium: Buch
    899,99 € (inkl. MwSt.)
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    Webb Modern Magnetic Resonance

    2. Auflage 2018
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-319-28387-6
    Medium: Buch
    1.283,99 € (inkl. MwSt.)
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