Advances in Applied Microbiology | Buch | 978-0-12-373669-7 | sack.de

Buch, Englisch, 330 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 650 g

Advances in Applied Microbiology


Erscheinungsjahr 2007
ISBN: 978-0-12-373669-7
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 330 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 650 g

ISBN: 978-0-12-373669-7
Verlag: William Andrew Publishing


Published since 1959, Advances in Applied Microbiology continues to be one of the most widely read and authoritative review sources in Microbiology.

The series contains comprehensive reviews of the most current research in applied microbiology. Recent areas covered include bacterial diversity in the human gut, protozoan grazing of freshwater biofilms, metals in yeast fermentation processes and the interpretation of host-pathogen dialogue through microarrays.
Advances in Applied Microbiology jetzt bestellen!

Zielgruppe


Researchers in applied microbiology, molecular biology, mycology, biotechnology, biochemistry

Weitere Infos & Material


Anaerobic biodegradation of methyl tert-butyl ether (MTBE) and related fuel oxygenates
Controlled Biomineralization by and Applications of Magnetotactic Bacteria
The distribution and diversity of Euryarchaeota in termite guts
Understanding Microbially Active Biogeochemical Environments
The scale-up of microbial batch and fed-batch fermentation processes
Production of Recombinant Proteins in Bacillus subtilis
Quorum Sensing: Fact Fiction and Everything in Between
Rhizobacteria and Plant Sulphur Supply
Antibiotics and antimicrobials: how they influence bacteria in the gut


Gadd, Geoffrey M.
Geoffrey Gadd is a Professor at the University of Dundee, Scotland, UK

Sariaslani, Sima
Sima Sariaslani - PhD in microbial Biochemistry - UK. Professor of microbiology/biochemistry - Iran
Research at Univ. of Calif, Riverside - US. Research at Univ. of Iowa - US. Research at DuPont Central Research and Development - US
Intellectual property - DuPont - US


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.