Advances in Applied Microbiology | Buch | 978-0-12-800260-5 | sack.de

Buch, Englisch, 240 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 500 g

Advances in Applied Microbiology


Erscheinungsjahr 2014
ISBN: 978-0-12-800260-5
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 240 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 500 g

ISBN: 978-0-12-800260-5
Verlag: William Andrew Publishing


Published since 1959, Advances in Applied Microbiology continues to be one of the most widely read and authoritative review sources in microbiology.

The series contains comprehensive reviews of the most current research in applied microbiology. Recent areas covered include bacterial diversity in the human gut, protozoan grazing of freshwater biofilms, metals in yeast fermentation processes and the interpretation of host-pathogen dialogue through microarrays.

Eclectic volumes are supplemented by thematic volumes on various topics, including Archaea and sick building syndrome. Impact factor for 2012: 4.974.
Advances in Applied Microbiology jetzt bestellen!

Zielgruppe


Researchers in applied microbiology, molecular biology, mycology, biotechnology and biochemistry

Weitere Infos & Material


- Photorhabdus symbiosis
David Clarke
- Regulation of plant biomass utilization in Aspergillus
Ronald Peter de Vries
- Protein engineering of aldolases
Jon Stewart
- New insights to cellulose binding modules with reference to their occurrence in nature and true need in industrial hydrolysis conditions
Liisa Viikari
- Benzoyl-CoA, a universal biomarker for anaerobic degradation of aromatic compounds
Lily Y. Young


Gadd, Geoffrey M.
Geoffrey Gadd is a Professor at the University of Dundee, Scotland, UK

Sariaslani, Sima
Sima Sariaslani - PhD in microbial Biochemistry - UK. Professor of microbiology/biochemistry - Iran
Research at Univ. of Calif, Riverside - US. Research at Univ. of Iowa - US. Research at DuPont Central Research and Development - US
Intellectual property - DuPont - US


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.