Advances in Applied Microbiology | Buch | 978-0-12-802251-1 | sack.de

Buch, Englisch, 190 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 480 g

Advances in Applied Microbiology


Erscheinungsjahr 2015
ISBN: 978-0-12-802251-1
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 190 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 480 g

ISBN: 978-0-12-802251-1
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Applied Microbiology continues to be one of the most widely read and authoritative review sources in microbiology, containing comprehensive reviews of the most current research in applied microbiology.

Users will find invaluable references and information on a variety of areas, including protozoan grazing of freshwater biofilms, metals in yeast fermentation processes, the interpretation of host-pathogen dialogue through microarrays, and the role of polyamines in bacterial growth and biofilm formation.

Eclectic volumes are supplemented by thematic volumes on various topics, including Archaea and sick building syndrome.
Advances in Applied Microbiology jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


- Towards Modeling the Resistance & Resilience of 'Below-Ground' Fungal Communities: A Mechanistic, Trait-Based Approach
Ruth E. Falconer, Wilfred Otten and Nia A. White
- The Importance of the Microbial N Cycle in Soil for Crop Plant Nutrition
Penny R. Hirsch and Tim H. Mauchline
- Polyhydroxyalkanoates: Much More than Biodegradable Plastics
Nancy I. López, M. Julia Pettinari, Pablo I. Nikel and Beatriz S. Méndez
- Catabolism of Phenol and Its Derivatives in Bacteria: Genes, Their Regulation and Use in the Biodegradation of Toxic Pollutants
Jan Nesvera, Lenka Rucká and Miroslav Pátek


Sariaslani, Sima
Sima Sariaslani - PhD in microbial Biochemistry - UK. Professor of microbiology/biochemistry - Iran
Research at Univ. of Calif, Riverside - US. Research at Univ. of Iowa - US. Research at DuPont Central Research and Development - US
Intellectual property - DuPont - US

Gadd, Geoffrey Michael
Dr. Geoffrey Gadd works at the University of Dundee.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.