Advances in Applied Microbiology | Buch | 978-0-12-824593-4 | sack.de

Buch, Englisch, 166 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 450 g

Advances in Applied Microbiology


Erscheinungsjahr 2021
ISBN: 978-0-12-824593-4
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 166 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 450 g

ISBN: 978-0-12-824593-4
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Applied Microbiology, Volume 115 continues the comprehensive reach of this widely read and authoritative review source in microbiology. Users will find invaluable references and information on a variety of areas relating to the topic of microbiology, with this release focusing on the preparation of functional oligosaccharides using microbial coupling fermentation.
Advances in Applied Microbiology jetzt bestellen!

Zielgruppe


All those who deal with today's microbiology in the Medical and Biotechnological arena

Weitere Infos & Material


1. Expanding the lysine industry: biotechnological production of L-lysine and its derivatives Jiaping Wang, Cong Gao, Xiulai Chen and Liming Liu

2. Synthesis of functional oligosaccharides and their derivatives through cocultivation and cellular NTP regeneration Jianrong Wu, Ruoyu Yang, Minjie Gao, Hongtao Zhang and Xiaobei Zhan

3. Rhizosphere plant-microbe interactions under water stress Ankita Bhattacharyya, Clint H. D. Pablo, Olga V. Mavrodi, David M. Weller, Linda S. Thomashow and Dmitri V. Mavrodi

4. Microbial bioassays in environmental toxicity testing Cristina A. Viegas


Sariaslani, Sima
Sima Sariaslani - PhD in microbial Biochemistry - UK. Professor of microbiology/biochemistry - Iran
Research at Univ. of Calif, Riverside - US. Research at Univ. of Iowa - US. Research at DuPont Central Research and Development - US
Intellectual property - DuPont - US

Gadd, Geoffrey M.
Geoffrey Gadd is a Professor at the University of Dundee, Scotland, UK


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.