Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-12-007260-6 | sack.de

Buch, Englisch, 436 Seiten, Format (B × H): 165 mm x 240 mm, Gewicht: 1000 g

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2006
ISBN: 978-0-12-007260-6
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 436 Seiten, Format (B × H): 165 mm x 240 mm, Gewicht: 1000 g

ISBN: 978-0-12-007260-6
Verlag: William Andrew Publishing


Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology

Weitere Infos & Material


1. Obituary of Pedersen

2. Obituary of Zamojski

3. Chemistry of Carbohydrate Aziridines

4. Synthesis and Transformation of Glycosylazides

5. Glycol Cleavage

6. An expanding view of Aminoglycoside - Nucleic Acid Recognition

7. Hevein Domains: an attractive model to study Carbohydrate-Protein interactions at atomic resolution


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.