Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-12-802141-5 | sack.de

Buch, Englisch, 238 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 500 g

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2015
ISBN: 978-0-12-802141-5
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 238 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 500 g

ISBN: 978-0-12-802141-5
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, part of a long running serial that began in 1945, provides critical and informative articles written by research specialists that integrate the industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. Each article provides a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.
Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>Researchers in biochemistry, organic chemistry, medicinal chemistry and instrumentation methodology.</p>

Weitere Infos & Material


1. Robin Ferrier ObituaryRichard Furneaux, Ralf Schwörer and Sarah Wilcox2. A24Synthetic Approaches to L-Iduronic Acid and L-Idose: Key Building Blocks for the Preparationof Glycosaminoglycan OligosaccharidesShifaza Mohamed and Vito Ferro3. Glycosylation of Cellulases: Engineering Better Enzymes for BiofuelsEric R. Greene, Michael E. Himmel, Gregg T. Beckham and Zhongping Tan4. Human Milk Oligosaccharides (HMOS): Structure, Function, and Enzyme-Catalyzed SynthesisXi Chen


Baker, David C.
Prof. David C. Baker has a broad research and teaching experience in the organic and medicinal chemistry of the carbohydrates, including nucleosides and cell-surface carbohydrates that are documented in over 200 publications, presentations, and patents. He was elected a Fellow of the American Chemical Society where he has been active principally in the Division of Carbohydrate Chemistry.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.