Buch, Englisch, 170 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 390 g
Buch, Englisch, 170 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 390 g
ISBN: 978-0-12-802227-6
Verlag: William Andrew Publishing
The book contains contributions that detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition, providing those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
1. Vitamin D, Cancer Risk and MortalityElena Tagliabue, Sara Raimondi and Sara Gandini2. Chia (Salvia hispanica): A Review of Native Mexican Seed and its Nutritional and Functional PropertiesMa. Ángeles Valdivia-López and Alberto Tecante 3. Physical Activity and Health: 'What is Old is New Again'Andrew P. Hills, Steven J. Street and Nuala M. Byrne4. Body Composition in Asians and Caucasians; Comparative Analyses and Influences on Cardiometabolic Outcomes Sumanto Haldar, Siok Ching Chia and Jeyakumar Henry