Advances in Marine Biology | Buch | 978-0-12-026152-9 | sack.de

Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 580 g

Advances in Marine Biology


Erscheinungsjahr 2006
ISBN: 978-0-12-026152-9
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 580 g

ISBN: 978-0-12-026152-9
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Marine Biology was first published in 1963. Now edited by A.J. Southward (Marine Biological Association, UK), P.A. Tyler (Southampton Oceanography Association, UK), C.M. Young (Harbor Branch Oceanographic Institution, USA) and L.A. Fuiman (University of Texas, USA), the serial publishes in-depth and up-to-date reviews on a wide range of topics which will appeal to postgraduates and researchers in marine biology, fisheries science, ecology, zoology, oceanography. Eclectic volumes in the series are supplemented by thematic volumes on such topics as The Biology of Calanoid Copepods.
Advances in Marine Biology jetzt bestellen!

Zielgruppe


Marine biologists, fishery scientists, environmentalists, and ecologists

Weitere Infos & Material


1. The fishery for Iceland scallop (Chlamys islandica (O.F. Muller, 1776)) in the Northeast Atlantic

2. Are larvae of demersal fishes plankton or nekton?

3. Sound as an Orientation Cue for the Pelagic Larvae of Reef Fishes and Decapod Crustaceans

4. Crustacea in Arctic and Antarctic sea ice: distribution, diet, life cycles and metabolism


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.