Buch, Englisch, 306 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 532 g
Buch, Englisch, 306 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 532 g
ISBN: 978-3-319-86680-2
Verlag: Springer International Publishing
This book scoops out studies about bee products most used in marketing and in traditional medicine such as honey, royal jelly, propolis, bee pollen and bee venom
Discusses chemical composition and biological function of the different bee products on topics such as nutrition, aging and age-related diseases, cancer, neurodegenerative diseases and pathogen infections
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Wachstum, Entwicklung, Altern
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Komplementäre Medizin, Asiatische Medizin (TCM), Heilpraktiker
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Insekten (Entomologie)
Weitere Infos & Material
Part I: Honey.- Part II: Propolis.- Part III: Royal Jelly.- Part IV: Bee Pollen.- Part V: Honey bee venom.