Buch, Englisch, 286 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 672 g
Reihe: Aquaculture and Fisheries
Buch, Englisch, 286 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 672 g
Reihe: Aquaculture and Fisheries
ISBN: 978-1-85233-117-7
Verlag: Springer
Zielgruppe
Professional/practitioner
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Tierökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbeltiere (Vertebrata) Fische (Ichthyologie)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
Weitere Infos & Material
Introduction.- Biology of the Brown Trout.- Habitat of the Brown Trout in Water Courses.- Feeding Strategies of Brown Trout in Running Waters.- Social Organisation and Territoriality in Juvenile Brown Trout During Development.- Principal Characteristics of the Biology of Trout in Lac Leman and Some of its Inflow Streams.- Sea Trout in Normandy and Picardy.- Genetic Diversity and Management of Natural Populations of Brown Trout.- The Management of Natural Populations of Brown Trout.- Conclusion: The biological basis of management for brown trout: putting the idea into practice.