Baker | Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | Buch | 978-0-12-820993-6 | sack.de

Buch, Englisch, 186 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 410 g

Baker

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


Erscheinungsjahr 2020
ISBN: 978-0-12-820993-6
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 186 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 410 g

ISBN: 978-0-12-820993-6
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, Volume 77, the latest release in this ongoing series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters on Temporary Ether Protecting Groups at the Anomeric Center in Complex Carbohydrate Synthesis and Mucopolysaccharidosis Type II (Hunter Syndrome): Clinical and Biochemical Aspects of the Disease and Approaches to its Diagnosis and Treatment.
Baker Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>Researchers in biochemistry, organic chemistry, carbohydrate chemistry/ biochemistry, medicinal chemistry, and instrumentation methodology </p>


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Temporary ether protecting groups at the anomeric center in complex carbohydrate synthesis Wei Li and Biao Yu 2. Mucopolysaccharidosis type II (Hunter syndrome): Clinical and biochemical aspects of the disease and approaches to its diagnosis and treatment Shifaza Mohammed, Qi Qi He, Arti A. Singh and Vito Ferro 3. The scientific legacy of Frieder W. Lichtenthaler Franz Dietrich Klingler


Baker, David C.
Prof. David C. Baker has a broad research and teaching experience in the organic and medicinal chemistry of the carbohydrates, including nucleosides and cell-surface carbohydrates that are documented in over 200 publications, presentations, and patents. He was elected a Fellow of the American Chemical Society where he has been active principally in the Division of Carbohydrate Chemistry.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.