Baker | Special Volume in Memory of Hidetoshi Yamada Part 2 | Buch | 978-0-323-98597-0 | sack.de

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 430 g

Baker

Special Volume in Memory of Hidetoshi Yamada Part 2


Erscheinungsjahr 2022
ISBN: 978-0-323-98597-0
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 456 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 430 g

ISBN: 978-0-323-98597-0
Verlag: William Andrew Publishing


Special Volume in Memory of Hidetoshi Yamada, Part Two, Volume 82 in the Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry series, highlights new advances in the field with this new volume presenting interesting chapters written by an international board of authors. Updates in this new release include Automated and/or Electrochemical Synthesis, In Vivo Chemistry, Pseudo-Glycoconjugates with C-Glycoside linkage, Boron-Mediated Aglycon Delivery (BMAD) for the Stereoselective Synthesis of 1,2-cis Glycosides, and Conformationally Restricted Donors for Stereoselective Glycosylation.
Baker Special Volume in Memory of Hidetoshi Yamada Part 2 jetzt bestellen!

Zielgruppe


Academic, government and industrial sectors science


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Automated and/or Electrochemical Synthesis Toshiki Nokami 2. In Vivo Chemistry Katsunori Tanaka 3. Pseudo-Glycoconjugates with C-Glycoside linkage Go Hirai 4. Boron-Mediated Aglycon Delivery (BMAD) for the Stereoselective Synthesis of 1,2-cis Glycosides Daisuke Takahashi 5. Conformationally Restricted Donors for Stereselective Glycosylation Kaname SASAKI


Baker, David C.
Prof. David C. Baker has a broad research and teaching experience in the organic and medicinal chemistry of the carbohydrates, including nucleosides and cell-surface carbohydrates that are documented in over 200 publications, presentations, and patents. He was elected a Fellow of the American Chemical Society where he has been active principally in the Division of Carbohydrate Chemistry.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.