Brandt / Crawford | Eating Disorders: Part I, an Issue of Psychiatric Clinics of North America | Buch | 978-0-323-67876-6 | sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 155 mm x 231 mm, Gewicht: 454 g

Brandt / Crawford

Eating Disorders: Part I, an Issue of Psychiatric Clinics of North America

Volume 42-1
Erscheinungsjahr 2019
ISBN: 978-0-323-67876-6
Verlag: Elsevier Health Sciences

Volume 42-1

Buch, Englisch, Format (B × H): 155 mm x 231 mm, Gewicht: 454 g

ISBN: 978-0-323-67876-6
Verlag: Elsevier Health Sciences


This issue of Psychiatric Clinics, guest edited by Drs. Harry Brandt and Steven Crawford, is the first of two issues dedicated to a comprehensive review of the latest in Eating Disorder diagnosis and treatment. Under the guidance of series consulting editor Dr. Harsh Trivedi, Drs. Brandt and Crawford will cover a number of essential topics, included, but not limited to: Diagnostic categories and criteria and future considerations, Recent Research on Anorexia Nervosa, Recent Research on Bulimia Nervosa, Recent Research on Binge Eating Disorder, ARFID, Psychological Attributes of Eating Disorders, Genetics of Eating Disorders, The Microbiome and Eating Disorders, Sociocultural influences and eating disorders, Eating Disorders Associated with Bariatric Surgery, Body Image, and Children and Eating Disorders, among others.

Brandt / Crawford Eating Disorders: Part I, an Issue of Psychiatric Clinics of North America jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.