Brown | Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry | Buch | 978-0-444-82085-3 | sack.de

Buch, Englisch, 722 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1460 g

Brown

Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry

Principles and Practice
Erscheinungsjahr 1998
ISBN: 978-0-444-82085-3
Verlag: Elsevier Science & Technology

Principles and Practice

Buch, Englisch, 722 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1460 g

ISBN: 978-0-444-82085-3
Verlag: Elsevier Science & Technology


Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry, Volume 1: Principles and Practice describes the basic background information common to thermal analysis and calorimetry in general. Thermodynamic and kinetic principles are discussed along with the instrumentation and methodology associated with thermoanalytical and calorimetric techniques. The purpose is to collect the discussion of these general principles and minimize redundancies in the subsequent volumes that are concerned with the applications of these principles and methods. More unique methods, which pertain to specific processes or materials, are covered in later volumes.
Brown Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.