Bryant / Burrell / Kruger | Plant Carbohydrate Biochemistry | Buch | 978-1-85996-112-4 | sack.de

Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 752 g

Reihe: Society for Experimental Biology

Bryant / Burrell / Kruger

Plant Carbohydrate Biochemistry


Erscheinungsjahr 1999
ISBN: 978-1-85996-112-4
Verlag: Garland Science

Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 752 g

Reihe: Society for Experimental Biology

ISBN: 978-1-85996-112-4
Verlag: Garland Science


This book serves the urgent need to review the exciting developments and increasing research interest in this area, placing these within the context of our broader understanding of carbohydrate metabolism in higher plants. Plant Carbohydrate Biochemistry provides an integrated collection of definitive assessments, and synthesizes the disparate information appearing in primary research publications. The contributors to the book are established plant biochemists and physiologists chosen as much for their lucid exposition as for their scientific eminence.

Bryant / Burrell / Kruger Plant Carbohydrate Biochemistry jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


The first will be last and the last will be first: non-regulated enzymes call the tune?; Modelling metabolic pathways and analysing control; Carbohydrate: where does it come from, where does it go?; The metabolism of sugars based upon sucrose; Regulation


University of Exeter, UK



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.