Calcott | Continuous Cultures of Cells | Buch | 978-1-138-50579-7 | sack.de

Buch, Englisch, 218 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 454 g

Reihe: CRC Press Revivals

Calcott

Continuous Cultures of Cells

Volume II
1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-138-50579-7
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Volume II

Buch, Englisch, 218 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 454 g

Reihe: CRC Press Revivals

ISBN: 978-1-138-50579-7
Verlag: Taylor & Francis Ltd


This two-volume set will be useful to the established continuous culture operator, as well as the researcher, teacher, and student who is interested in learning how the technique of continuous culture could be useful in answering both basic and applied questions in microbiology and cell biology.

Calcott Continuous Cultures of Cells jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Carbon Metabolism 2. Bacterial Envelope Structure and Macromolecular Composition 3. Regulation of Enzyme Synthesis and Studied in Continuous Culture 4. Microbial Bioenergetics During Continuous Culture 5. Genetic Studies Using Continuous Culture 6. Continuous Culture of Plant Cells 7. Use of Cyclostat Cultures to Study Phytoplankton Ecology


Peter H Calcott graduated from the University of East Anglia, Norwich, England, with a B.Sc. (Hons.) degree in Biological Sciences in 1969. He received his D. Phil. (Biology) in 1972 from the University of Sussex, England under the supervision of Professor J.R. Postgate.

Dr. Calcott’s research interests revolve around the reaction of microbes to stress, primarily freezing and thawing and starvation. He is particularly interested in the role of cell wall and membrane structures in determining the resistance of organisms to stress, continuous culture of microbes and the role of small molecules such as cyclic AMP and cyclic GMP in cell metabolism. Dr. Calcott has published more than 50 research papers, reviews, books, and abstracts over his career.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.