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Biophysik

9  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Kelly / Burke / Lavelle Handbook of Molecular Gastronomy

    Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
    1. Auflage 2021
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-1-4665-9478-4
    Medium: Buch
    276,50 € (inkl. MwSt.)
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    Friis / Ramløv Antifreeze Proteins Volume 2

    Biochemistry, Molecular Biology and Applications
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-41947-9
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Friis / Ramløv Antifreeze Proteins Volume 2

    Biochemistry, Molecular Biology and Applications
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-41950-9
    Medium: Buch
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    Sadowska-Bartosz / Bartosz Non-Enzymatic Protein Modifications in Health, Disease and Ageing

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Elsevier Science
    ISBN: 978-0-12-814305-6
    Medium: Buch
    122,50 € (inkl. MwSt.)
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    Editor-in-Chief: Qixin Zhong Food Biophysics

    Verlag: Springer
    ISSN: 15571866
    Medium: Zeitschrift
    Institutionen - Online
    610,97 € (inkl. MwSt.)
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    Editor-in-Chief: Qixin Zhong Food Biophysics

    Verlag: Springer
    ISSN: 15571858
    Medium: Zeitschrift
    Institutionen - Print + Online
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    Teixeira / Figura Food Physics

    Physical Properties - Measurement and Applications
    2. Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-27400-8
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Teixeira / Figura Food Physics

    Physical Properties - Measurement and Applications
    2. Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-27397-1
    Medium: Buch
    149,79 € (inkl. MwSt.)
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    Machala / Akishev / Hensel Plasma for Bio-Decontamination, Medicine and Food Security

    2012
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-94-007-2851-6
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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