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Zellbiologie

6  Treffer  für „Chemistry of Foods“


    Kuroda / Nishimura Koku in Food Science and Physiology

    Recent Research on a Key Concept in Palatability
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-8452-3
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Kuroda / Nishimura Koku in Food Science and Physiology

    Recent Research on a Key Concept in Palatability
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-8455-4
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Miller / Pinkston / Taylor Modern Supercritical Fluid Chromatography

    Carbon Dioxide Containing Mobile Phases
    1. Auflage 2019
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-118-94839-2
    Medium: Buch
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    MacCabe / Polaina Industrial Enzymes

    Structure, Function and Applications
    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2007
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-90-481-7354-9
    Medium: Buch
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    Endress Plant Cell Biotechnology

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 1994
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-08165-1
    Medium: Buch
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    Endress Plant Cell Biotechnology

    1994
    Verlag: Springer Berlin Heidelberg
    ISBN: 978-3-540-56947-3
    Medium: Buch
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