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Kultur- und Sozialethnologie: Allgemeines

9  Treffer  für „California Studies in Food and Culture“


    Avieli Food and Power

    A Culinary Ethnography of Israel
    1. Auflage 2018
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29009-9
    Medium: Buch
    84,00 € (inkl. MwSt.)
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    Poppendieck Free for All - Fixing School Food in America

    1. Auflage 2011
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26988-0
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
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    Poppendieck Free For All - Fixing School Food in America

    1. Auflage 2009
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-24370-5
    Medium: Buch
    51,50 € (inkl. MwSt.)
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    Dickinson Feeding the Crisis

    Care and Abandonment in America's Food Safety Net
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-30766-7
    Medium: Buch
    84,00 € (inkl. MwSt.)
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    White Coffee Life in Japan

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27115-9
    Medium: Buch
    32,00 € (inkl. MwSt.)
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    White Coffee Life in Japan

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25933-1
    Medium: Buch
    68,50 € (inkl. MwSt.)
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    Sutton Secrets from the Greek Kitchen - Cooking, Skill, and Everyday Life on an Aegean Island

    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28054-0
    Medium: Buch
    77,50 € (inkl. MwSt.)
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    Sutton Secrets from the Greek Kitchen

    Cooking, Skill, and Everyday Life on an Aegean Island
    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28055-7
    Medium: Buch
    35,50 € (inkl. MwSt.)
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    Trubek Making Modern Meals - How Americans Cook Today

    1. Auflage 2017
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28922-2
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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