Buch, Englisch, 176 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 300 g
Buch, Englisch, 176 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 300 g
Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
ISBN: 978-3-662-14519-7
Verlag: Springer
History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. N.W.F. Kossen: The Morphology of Filamentous Fungi.- H. Bockeer, W.A. Knorre: Antibiotica Research in Jena from Penicillin and Nourseothricin to Interferon.- K. Schügerl: Development of Bioreaction Engineering.- R. Katzen, G.T. Tsao: A View of the History of Biochemical Engineering.- J. M. Woodley: Selected Advances in Enzyme Technology.- H.R. Bungay: Computer Applications in Bioprocessing.- W. Beyeler, E. DaPra, K. Schneider: Automation of Industrial Bioprocesses.-
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Wissenschafts- und Universitätsgeschichte
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften: Allgemeines Geschichte der Naturwissenschaften, Formalen Wissenschaften & Technik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Geschichte der Chemie
Weitere Infos & Material
The Morphology of Filamentous Fungi.- Antibiotica Research in Jena from Penicillin and Nourseothricin to Interferon.- Development of Bioreaction Engineering.- A View of the History of Biochemical Engineering.- Advances in Enzyme Technology — UK Contributions.- Computer Applications in Bioprocessing.- Automation of Industrial Bioprocesses.