Food and Poverty | Buch | 978-0-8265-2203-0 | sack.de

Buch, Englisch, 264 Seiten, Hardback, Format (B × H): 178 mm x 254 mm

Food and Poverty


Erscheinungsjahr 2018
ISBN: 978-0-8265-2203-0
Verlag: Vanderbilt University Press

Buch, Englisch, 264 Seiten, Hardback, Format (B × H): 178 mm x 254 mm

ISBN: 978-0-8265-2203-0
Verlag: Vanderbilt University Press


Food insecurity rates that skyrocketed with the Great Recession have yet to fall to pre-recession levels. Food pantries are stretched thin, and states are imposing new restrictions on programs like SNAP that are preventing people from getting crucial government assistance. At the same time, we see an increase in obesity that results from lack of access to healthy foods. The poor face a daily choice between paying bills and paying for food.

Food and Poverty jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Leslie Hossfeld, Professor of Sociology, Mississippi State University, is founding executive director of Feast Down East in southeastern North Carolina and current director of the Mississippi Food Insecurity Project.

E. Brooke Kelly is Associate Professor of Sociology, University of North Carolina at Pembroke.

Julia Waity is Assistant Professor of Sociology, University of North Carolina at Wilmington.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.