G Protein-Coupled Receptors - Part A | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 193, 230 Seiten

Reihe: Progress in Molecular Biology and Translational Science

G Protein-Coupled Receptors - Part A


1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-323-99432-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 193, 230 Seiten

Reihe: Progress in Molecular Biology and Translational Science

ISBN: 978-0-323-99432-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



G Protein-Coupled Receptors, Part A, Volume 193 in the Progress in Molecular Biology and Translational Science series, highlights new advances in the field. G protein-coupled receptors (GPCRs) represent the largest class of cell surface proteins with an intricate involvement of nearly every physiological process in our body. Approximately, one third of the clinically prescribed medicines target GPCRs and the quest to improve the exiting GPCR-targeting therapeutics continues. These two volumes are focused on activation, signaling and regulation of GPCRs with specific examples of receptor systems and cellular processes. - Covers a broad range of topics related to GPCR activation and signaling - Covers several receptor systems with an emphasis on emerging paradigms - Covers different processes and model systems with a focus on GPCRs

G Protein-Coupled Receptors - Part A jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.