Hall | Advances in Genetics | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 49, 193 Seiten, Web PDF

Reihe: Advances in Genetics

Hall Advances in Genetics


1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-08-049033-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 49, 193 Seiten, Web PDF

Reihe: Advances in Genetics

ISBN: 978-0-08-049033-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The field of genetics is rapidly evolving and new medical breakthroughs are occurring as a result of advances in knowledge of genetics. This series continually publishes important reviews of the broadest interest to geneticists and their colleagues in affiliated disciplines.The field of genetics is rapidly evolving and new medical breakthroughs are occurring as a result of advances in knowledge of genetics. This series continually publishes important reviews of the broadest interest to geneticists and their colleagues in affiliated disciplines.

Hall Advances in Genetics jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1;Cover;1
2;Copyright Page ;5
3;Contents;6
4;Contributors ;8
5;Chapter 1. Drosophila Neuropeptide Signaling;9
5.1;I. Introduction ;10
5.2;II. Neuropeptide Families;11
5.3;III. Neuropeptide Biosynthesis;33
5.4;IV. Neuropeptide Release;37
5.5;V. Neuropeptide Receptors ;43
5.6;VI. Neuropeptide Degradation;46
5.7;VII. Developmental Regulation Of Neuropeptide Expression;48
5.8;References ;53
6;Chapter 2. From Genes to Aging in Drosophila;75
6.1;I. Defining Aging ;76
6.2;II. Measuring Aging;77
6.3;III. Aging or Senescence in the Individual;84
6.4;IV. Biomarkers of Aging;84
6.5;V. Genetics and Aging;87
6.6;VI. Use of Flies for Aging Research;88
6.7;VII. Conclusions;111
6.8;References ;112
7;Chapter 3. Genetics of Wheat Gluten Proteins;119
7.1;I. Introduction ;120
7.2;II. Wheat Gluten Proteins;124
7.3;III. Chromosomal Assignment and Mapping of Gluten Protein Genes;130
7.4;IV. Analysis of Gluten Protein Multigene Loci;137
7.5;V. Isolation, Characterization, and Expression of Gluten Protein Genes;143
7.6;VI. Gluten Proteins and Grain Quality;165
7.7;VII. Manipulation of Gluten Protein Composition;170
7.8;VIII. Conclusions;179
7.9;References ;179
8;Index;193



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.