Henry | Advances in Food and Nutrition Research | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 76, 174 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

Henry Advances in Food and Nutrition Research


1. Auflage 2015
ISBN: 978-0-12-803644-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 76, 174 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

ISBN: 978-0-12-803644-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences, bringing together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. The book contains contributions that detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition, providing those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. - Provides the latest, important information for food scientists and nutritionists - Contains peer-reviewed articles by a panel of respected scientists - The go-to series on the topic of advances in food and nutrition research since 1948

Henry Advances in Food and Nutrition Research jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.