E-Book, Englisch, 328 Seiten, PDF, Format (B × H): 170 mm x 240 mm
Higdon / Drake An Evidence-based Approach to Phytochemicals and Other Dietary Factors
2. Auflage 2012
ISBN: 978-3-13-169712-7
Verlag: Thieme
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
E-Book, Englisch, 328 Seiten, PDF, Format (B × H): 170 mm x 240 mm
ISBN: 978-3-13-169712-7
Verlag: Thieme
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Zielgruppe
Ärzte
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
Weitere Infos & Material
1 Fruits and Vegetables 2 Cruciferous Vegetables 3 Legumes 4 Nuts 5 Whole Grains 6 Coffee 7 Tea 8 Carotenoids 9 Chlorophyll and Chlorophyllin 10 Curcumin 11 Flavonoids 12 Soy Isoflavones 13 Isothiocyanates 14 Indole-3-Carbinol 15 Lignans 16 Fiber 17 Organosulfur Compounds from Garlic 18 Phytosterols 19 Resveratrol 20 Essentail Fatty Acids (Omega-3 and Omega-6) 21 Choline 22 Coenzyme Q 10 23 L-Carnitine 24 Lipoic Acid Appendix 1 Glycemic Index and Glycemic Load Appendix 2 Quick Reference to Diseases Appendix 3 Drug Interactions Appendix 4 Nutrient Interactions Appendix 5 Quick Reference to Foods Rich in Phytochemicals or Other Dietary Factors Appendix 6 Glossary