Hochstrasser | Ubiquitin-dependent Protein Degradation | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 619, 384 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

Hochstrasser Ubiquitin-dependent Protein Degradation


1. Auflage 2019
ISBN: 978-0-12-818668-8
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 619, 384 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

ISBN: 978-0-12-818668-8
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Ubiquitination and Protein Stability - Part B, Volume 619, the latest release in the Methods in Enzymology series, highlights new advances in the field, with this updated volume presenting interesting chapters written by an international board of authors. Topics of note include chapters on Assays of SUMO protease function in mammalian cells, In vitro analysis of proteasome-associated USP14 activity for substrate degradation and deubiquitylation, Methods to study proteasome regulatory particle assembly, Native mass spectrometry approaches to study the proteasome, Single-molecule methods to study the ubiquitin-proteasome system, Assays for the function of ubiquitin in the mammalian endocytic pathway, and much more. - Provides the authority and expertise of leading contributors from an international board of authors - Presents the latest release in this series on enzymology

Hochstrasser Ubiquitin-dependent Protein Degradation jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.