Buch, Englisch, Band 92, 1043 Seiten, Format (B × H): 196 mm x 264 mm, Gewicht: 2336 g
Food Security and Sustainability of Agro-Ecosystems Through Basic and Applied Research
Buch, Englisch, Band 92, 1043 Seiten, Format (B × H): 196 mm x 264 mm, Gewicht: 2336 g
Reihe: Developments in Plant and Soil Sciences
ISBN: 978-0-7923-7105-2
Verlag: Springer
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Wasserversorgung
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltverschmutzung, Umweltkriminalität, Umweltrecht
- Rechtswissenschaften Öffentliches Recht Umweltrecht Abfall- und Bodenschutzrecht
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenphysiologie, Photosynthese
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Abfallwirtschaft, Abfallentsorgung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Phytotomie, Pflanzenmorphologie
- Geowissenschaften Geologie Bodenkunde, Sedimentologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Abfallbeseitigung, Abfallentsorgung
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
Weitere Infos & Material
Plenary papers.- Genetics and molecular biology of plant nutrition.- Nutrient functions.- Nutrient uptake and translocation: Ion channels and ion pumps.- The role of the apoplast in plant mineral nutrition.- Mineral Nutrition: Plant quality and plant health.- Salinity and plant-soil-water relations.- Mineral element toxicity and resistance.- Nutrient acquisition: Mechanisms and modelling.- Soil organisms / plant interactions.- Fertiliser use with regard to optimum yield and environment.- Nutrient dynamics in natural and agricultural ecosystems — processes and modelling.- Plant nutrition and sustainable development.