Hosseinian / Oomah / Campos-Vega | Dietary Fibre Functionality in Food and Nutraceuticals | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 328 Seiten, E-Book

Reihe: Food Science and Technology

Hosseinian / Oomah / Campos-Vega Dietary Fibre Functionality in Food and Nutraceuticals

From Plant to Gut
1. Auflage 2016
ISBN: 978-1-119-13808-2
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

From Plant to Gut

E-Book, Englisch, 328 Seiten, E-Book

Reihe: Food Science and Technology

ISBN: 978-1-119-13808-2
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Increasing fiber consumption can address, and even reverse the progression of pre-diabetes and other associated non-communicable diseases. Understanding the link between plant dietary fiber and gut health is a small step in reducing the heavy economic burden of metabolic disease risks for public health. This book provides an overview of the occurence, significance and factors affecting dietary fiber in plant foods in order to critically evaluate them with particular emphasis on evidence for their beneficial health effects.

Hosseinian / Oomah / Campos-Vega Dietary Fibre Functionality in Food and Nutraceuticals jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Dr Farah Hosseinian, Associate Professor, Food Science and Nutrition, Department of Chemistry, Carleton University, Canada
Dr B. Dave Oomah, Retired research scientist, formerly with the Pacific Agri-Food Research Centre, Summerland, Agriculture and Agri-Food Canada
Dr Rocio Campos-Vega, Research Professor, Programa de Posgrado en Alimentos del Centro de la Republica (PROPAC), Research and Graduate Studies in Food Science, School of Chemistry, Autonomous University of Queretaro, Mexico



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.