Jacobson | Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 400 Seiten

Jacobson Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures


1. Auflage 2006
ISBN: 978-0-387-25120-2
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 400 Seiten

ISBN: 978-0-387-25120-2
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



With the rapid growth of the wine industry, it has become increasingly important for not only the enologist and wine maker, but also cellar and laboratory staff to perform the routine wine making duties. Written by a practitioner with hands-on experience in the field, Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures provides a step-by-step guide on performing these essential tasks. Gently easing the reader into the more advanced concepts and analysis, the book covers vineyard sampling to bottling with sections on chemistry, safety, quality control, and general wine education. It's a must have for entry level wine chemists and enologists; students in junior college programs; small and large wineries; professional and home wine makers; winery production staff; or anyone wanting to learn about winemaking in an easy to understand format.

Jacobson Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.