Kay / MacNeil / Wang | Chemical Analysis of Non-antimicrobial Veterinary Drug Residues in Food | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 640 Seiten, E-Book

Reihe: Wiley-Interscience Series on Mass Spectrometry

Kay / MacNeil / Wang Chemical Analysis of Non-antimicrobial Veterinary Drug Residues in Food


1. Auflage 2016
ISBN: 978-1-119-32590-1
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 640 Seiten, E-Book

Reihe: Wiley-Interscience Series on Mass Spectrometry

ISBN: 978-1-119-32590-1
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Provides a single-source reference for readers interested in the development of analytical methods for analyzing non-antimicrobial veterinary drug residues in food
* Provides a comprehensive set of information in the area of consumer food safety and international trade
* Covers general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods
* Details many techniques including nanotechnology and aptamer based assays covering current and potential applications for non-antimicrobial veterinary drugs
* Provides guidance for analysis of banned drugs including natural and synthetic steroids, Resorcylic acid lactones, and Beta-agonists

Kay / MacNeil / Wang Chemical Analysis of Non-antimicrobial Veterinary Drug Residues in Food jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.