Buch, Englisch, Band 5, 380 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 1046 g
Buch, Englisch, Band 5, 380 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 1046 g
Reihe: Genome Mapping and Molecular Breeding in Plants
ISBN: 978-3-540-34535-0
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
Vegetables contains reviews in 12 chapters contributed by 31 authors from 10 countries. Covered are tomato, lettuce, radish, carrot, beet, eggplant, cucurbits, onion, garlic and other crops included in Brassica rapa, Brassica oleracea, capsicums and cucurbits. The impressive work that has been done on most of these crops is presented in this volume. Genome projects already initiated on vegetable crops, particularly on Solanaceae and Brassicaceae species, may ignite further interest in other vegetables as well.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Industrielle Biotechnologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
Weitere Infos & Material
Tomato.- Lettuce.- Radish.- Carrot.- Brassica rapa.- Beet.- Capsicums.- Brassica oleracea.- Eggplant.- Cucurbits.- Onion.- Garlic.