Laskin / Bennett / Gadd | Advances in Applied Microbiology | Buch | 978-0-12-002653-1 | sack.de

Buch, Englisch, 268 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 540 g

Laskin / Bennett / Gadd

Advances in Applied Microbiology


Erscheinungsjahr 2002
ISBN: 978-0-12-002653-1
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 268 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 540 g

ISBN: 978-0-12-002653-1
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Applied Microbiology offers intensive reviews of the latest techniques and discoveries in this rapidly moving field. The editors are recognized experts and the format is comprehensive and instructive.
Laskin / Bennett / Gadd Advances in Applied Microbiology jetzt bestellen!

Zielgruppe


Researchers in applied microbiology, biochemistry, molecular biology and genomics.

Weitere Infos & Material


The biochemistry and molecular biology of lipid accumulation in oleaginous microorganisms
Bioethanol Technology: Developments and Perspectives
Progress of Aspergillus oryzae genomics
Transmission Genetics of Microbotryum violaceum: (Ustilago violacea): A Case History
Molecular Biology of the Koji Molds
Non-invasive Methods and the Investigation of Organisms at Low-Oxygen Levels
The Development of the Penicillin Production Process in Delft, the Netherlands, During the Second World War Under Nazi Occupation
Genomics for Applied Microbiology


Gadd, Geoffrey M.
Geoffrey Gadd is a Professor at the University of Dundee, Scotland, UK


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.