Lavalli / Spanier | The Biology and Fisheries of the Slipper Lobster | Buch | 978-0-8493-3398-9 | sack.de

Buch, Englisch, 416 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 885 g

Reihe: Advances in Crustacean Research

Lavalli / Spanier

The Biology and Fisheries of the Slipper Lobster


1. Auflage 2007
ISBN: 978-0-8493-3398-9
Verlag: Taylor & Francis Inc

Buch, Englisch, 416 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 885 g

Reihe: Advances in Crustacean Research

ISBN: 978-0-8493-3398-9
Verlag: Taylor & Francis Inc


Written by international experts, The Biology and Fisheries of the Slipper Lobster provides comprehensive coverage of the known biology, ecology, behavior, physiology, evolutionary history, and genetics of the numerous species in the family Scyllaridae. It covers fishing methods and regulations, size and composition of catches, fisheries management, and distribution of those particular species that are targeted species or by-products of other fisheries. The book takes a comparative approach to understanding fisheries in different regions of the world and examines management plans that have failed and those that have succeeded.

Lavalli / Spanier The Biology and Fisheries of the Slipper Lobster jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional Practice & Development and Professional Reference

Weitere Infos & Material


Biology of Slipper Lobsters. Fishery Biology of Slipper Lobsters.


Kari L. Lavalli, Ehud Spanier



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.