Marx | Elsevier's Dictionary of Aquaculture | Buch | 978-0-444-88663-7 | sack.de

Buch, Englisch, Gewicht: 940 g

Marx

Elsevier's Dictionary of Aquaculture

In English, French, Spanish, German, Italian and Latin
Erscheinungsjahr 1991
ISBN: 978-0-444-88663-7
Verlag: Elsevier Science & Technology

In English, French, Spanish, German, Italian and Latin

Buch, Englisch, Gewicht: 940 g

ISBN: 978-0-444-88663-7
Verlag: Elsevier Science & Technology


This dictionary contains terms related to the various types of aquaculture practiced in the world today. It covers hatchery, nursery, and growout production for fish culture, crustacean and mollusc culture, algal culture, reptile culture, amphibian culture, and echinoderm culture. There are terms for pathology, prophylaxis, breeding, nutrition, genetics, hydrology, engineering, marketing, biology, systems behavior, chemicals, and water chemistry. The names of species cultured and past species are also included with the appropriate Latin names. Most of the disease names have a short description in parentheses that names the pathogen and the type of animals that are prone to the disease, to avoid confusion with other diseases that have similar names.
Marx Elsevier's Dictionary of Aquaculture jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.