Montreuil / Vliegenthart / Schachter | Glycoproteins I | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 29, 640 Seiten

Reihe: New Comprehensive Biochemistry

Montreuil / Vliegenthart / Schachter Glycoproteins I


1. Auflage 1995
ISBN: 978-0-08-093324-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 29, 640 Seiten

Reihe: New Comprehensive Biochemistry

ISBN: 978-0-08-093324-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Part I covers modern advances in the determination ofglycoprotein structure and in the biosynthesis of mammalian,bacterial, yeast, plant and insect glycoproteins. There are alsotwo chapters on functional aspects (glycoprotein hormones andcollagens).The content of the volume is very comprehensive in that, mostcontributors have focussed on discussing, in depth, the wealthof most recent advances in their field, and referring to previousreviews of older work for background information. This method caneffectively produce a very wide subject coverage in a smallernumber of chapters/volumes.The volume is an importantinformation source for all glycobiologist researchers (seniorinvestigators, post-doctoral fellows and graduate students), andas a good, comprehensive, reference text for scientists working inthe life sciences.

Montreuil / Vliegenthart / Schachter Glycoproteins I jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.