Nielsen | Food Analysis Laboratory Manual | Buch | 978-0-306-47496-5 | sack.de

Buch, Englisch, 156 Seiten, PB, Gewicht: 810 g

Reihe: Food Science Texts Series

Nielsen

Food Analysis Laboratory Manual


Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-306-47496-5
Verlag: Springer US

Buch, Englisch, 156 Seiten, PB, Gewicht: 810 g

Reihe: Food Science Texts Series

ISBN: 978-0-306-47496-5
Verlag: Springer US


This laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Third Edition, ISBN 0-306-47495-6, by the same author. The 19 laboratory exercises in the manual cover 19 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory exercises have multiple sections to cover several methods of analysis for a particular food component of characteristic. Most of the laboratory exercises include the following: introduction, reading assignment, objective, principle of method, chemicals, reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and references. This laboratory manual is ideal for the laboratory portion of undergraduate courses in food analysis.

Nielsen Food Analysis Laboratory Manual jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.