Peiponen / Priezzhev / Myllylä | Optical Measurement Techniques | Buch | 978-3-540-71926-7 | sack.de

Buch, Englisch, Band 136, 158 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 455 g

Reihe: Springer Series in Optical Sciences

Peiponen / Priezzhev / Myllylä

Optical Measurement Techniques

Innovations for Industry and the Life Sciences
2009
ISBN: 978-3-540-71926-7
Verlag: Springer Berlin Heidelberg

Innovations for Industry and the Life Sciences

Buch, Englisch, Band 136, 158 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 455 g

Reihe: Springer Series in Optical Sciences

ISBN: 978-3-540-71926-7
Verlag: Springer Berlin Heidelberg


Devoted to novel optical measurement techniques that are applied both in industry and life sciences, this book contributes a fresh perspective on the development of modern optical sensors. These sensors are often essential in detecting and controlling parameters that are important for both industrial and biomedical applications. The book provides easy access for beginners wishing to gain familiarity with the innovations of modern optics.
Peiponen / Priezzhev / Myllylä Optical Measurement Techniques jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Applied Optical Spectroscopy.- Machine Vision Systems.- Optical Inspection of Surface Roughness and Gloss.- Measurement of Positions, Distances, and Displacement.- Laser Velocimetry.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.