Buch, Englisch, Band 2, 318 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 517 g
Reihe: Reviews: Methods and Technologies in Fish Biology and Fisheries
Buch, Englisch, Band 2, 318 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 517 g
Reihe: Reviews: Methods and Technologies in Fish Biology and Fisheries
ISBN: 978-90-481-5874-4
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
- Geowissenschaften Geographie | Raumplanung Humangeographie Politische Geographie
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Volkswirtschaftslehre Allgemein Wirtschaftswachstum
- Naturwissenschaften Physik Elektromagnetismus Mikroskopie, Spektroskopie
Weitere Infos & Material
1. Inshore Fisheries in Europe at the Turn of the Century.- I: National Studies.- 2. Finland.- 3. Sweden.- 4. Denmark.- 5. The Netherlands.- 6. Great Britain.- 7. Ireland.- 8. France.- II: Common Themes: A Cross-Cultural Analysis of Inshore Fisheries.- 9. The Social Organisation and Reproduction of Inshore Fishing.- 10. Inshore Fishermen: Cultural Dimensions of a Maritime Occupation.- 11. An Economic Rationale for Inshore Fishing: Simple Commodity Production and the Life Mode Approach.- 12. Institutional Organisation and Regulatory Systems: Locality Versus Centre Driven Approaches to Inshore Fisheries Management.- III: Management Issues.- 13. The Role of Aquaculture in Inshore Fisheries.- 14. Inshore Fisheries, Marine Wildlife Conservation and an Ecosystem Based Approach to Management.- 15. Multi-use Conflicts in Inshore Waters.- 16. Integrated Coastal Zone Management: The Swedish Example.- IV: Conclusion.- 17. A Future Strategy for Inshore Fisheries Management.