Buch, Englisch, 188 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 223 mm, Gewicht: 490 g
Buch, Englisch, 188 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 223 mm, Gewicht: 490 g
ISBN: 978-0-7890-0959-3
Verlag: Routledge
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Sozialwissenschaften Psychologie Psychotherapie / Klinische Psychologie Essstörungen & Therapie
- Sozialwissenschaften Psychologie Psychotherapie / Klinische Psychologie Suchttherapie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Essstörungen & Therapie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Psychiatrie, Sozialpsychiatrie, Suchttherapie
Weitere Infos & Material
Contents Preface Pharmacological Properties of Foods and Nutrients The Effects of Food on Mood and Behavior: Implications for the Addictions Model of Obesity and Eating Disorders Medicinal Foods: Cross-Cultural Perspectives Legal and Regulatory Perspectives on Dietary Supplements and Foods Eating Disorders and Addiction Etiology and Treatment of Obesity in Adults and Children: Implications for the Addiction Model Inability to Control Eating: Addiction to Food or Normal Response to Abnormal Environment? Food as a Drug: Conclusions Index Reference Notes Included