Buch, Englisch, 540 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1037 g
Nanotechnology, Biotechnology, Management and Food Security
Buch, Englisch, 540 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 1037 g
ISBN: 978-3-11-136197-0
Verlag: De Gruyter
The agricultural food system needs to provide access to enough healthy and affordable food for the growing population and mitigate its impact on the planet for future generations. Emerging technologies can help farmers increase yields.The book presents theoretical and applied aspects of nanotechnology and biotechnology. It also includes topics on management and food security.
Zielgruppe
Researchers, experts, postgraduates and progressive farmers in ag
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften Nachhaltige Landwirtschaft
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Biotechnologie: Mikrotechnologie, Nanobiotechnologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Lebensmittelsicherheit und -versorgung