Servant / Palmer | The Pharmacology of Taste | Buch | 978-3-031-06452-4 | sack.de

Buch, Englisch, Band 275, 351 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 618 g

Reihe: Handbook of Experimental Pharmacology

Servant / Palmer

The Pharmacology of Taste


1. Auflage 2022
ISBN: 978-3-031-06452-4
Verlag: Springer International Publishing

Buch, Englisch, Band 275, 351 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 618 g

Reihe: Handbook of Experimental Pharmacology

ISBN: 978-3-031-06452-4
Verlag: Springer International Publishing


The Pharmacology of Taste is comprised of contributions by leading scientists from the field of chemosensory research, presented all together in the context of pharmacological principles of receptor function. The chapters cover all levels of scientific inquiry, from molecular and physiological mechanisms underlying taste signaling to its manifestation in overt behavior. The overarching objective of this volume is to inspire the application of concepts and methods of pharmacology to the study of the chemosenses.
Servant / Palmer The Pharmacology of Taste jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


see attachments



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.