Sturgeon | Advances in Macromolecular Carbohydrate Research | Buch | 978-0-444-51430-1 | sack.de

Buch, Englisch, 258 Seiten, Format (B × H): 149 mm x 225 mm, Gewicht: 520 g

Sturgeon

Advances in Macromolecular Carbohydrate Research

Buch, Englisch, 258 Seiten, Format (B × H): 149 mm x 225 mm, Gewicht: 520 g

ISBN: 978-0-444-51430-1
Verlag: Elsevier Science & Technology


In recent years the most significant advances in carbohydrate research have been made in the knowledge of the structure and function of carbohydrates in the macromolecular state. This title addresses those areas in which the authors believe the most important work is being carried out.
Sturgeon Advances in Macromolecular Carbohydrate Research jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Preface (R.J. Sturgeon). OMannosylation: a protein modification of lower and higher eucaryotes (W. Tanner, M. Gentzsch, S. Strahl). Organisation and construction of the yeast cell wall (F.M. Klis, H. de Nobel). Biosynthesis, structure and conformation of blood group carbohydrate antigens (A. Imberty, C. Breton, R. Oriol, R. Mollicone, S. Pérez). Chitin and chitosan: gathering and regenerating reactions and applications of their reactions (S. Hirano). Glycodendrimers: chemical aspects (S.A. Nepogodiev, J. Fraser Stoddart).


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.