Takarini / Cahyanto / Mardhian | Auxiliary Materials and Technologies in Dentistry | Buch | 978-3-0364-0177-5 | sack.de

Buch, Englisch, 56 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 240 g

Takarini / Cahyanto / Mardhian

Auxiliary Materials and Technologies in Dentistry


Erscheinungsjahr 2022
ISBN: 978-3-0364-0177-5
Verlag: Trans Tech Publications

Buch, Englisch, 56 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 240 g

ISBN: 978-3-0364-0177-5
Verlag: Trans Tech Publications


This edition collects the results of research and analysis of materials properties and treatment technologies used in modern dentistry. The book will be helpful to specialists in dentistry and orthodontics.
Takarini / Cahyanto / Mardhian Auxiliary Materials and Technologies in Dentistry jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface
Effects of Red Dragon Fruit on Color Stability of Self-Adhesive Flowable Composite
Inhibitory Effect of Medicament Camphorated Parachlorophenol to Bacteria in Chronic Apical Abscess
Growth Inhibition of Streptococcus mutans by Fluoride Varnish Containing Averrhoa bilimbi L. and Piper crocatum Leaves Extracts
Technical Surfactant Effect on Precipitation Method of Glutinous Rice Flour Filler Size Reduction
Surface Roughness of Artificial Teeth after Immersion in Coffee Solution and Denture Cleaning
Orthodontic Bracket Friction Affected by Design Selection Material and Manufacturing Process


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.