Tarafdar / Pandey / Sirohi | Current Developments in Biotechnology and Bioengineering | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 468 Seiten

Tarafdar / Pandey / Sirohi Current Developments in Biotechnology and Bioengineering

Advances in Food Engineering
1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-323-98484-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

Advances in Food Engineering

E-Book, Englisch, 468 Seiten

ISBN: 978-0-323-98484-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Food Engineering, the latest release in the Current Developments in Biotechnology and Bioengineering series, is a unique source of state-of-art information about scientific and technological advances in food engineering. The book gives specific understanding of the engineering properties of food materials such as the morphological, physic-chemical, nutritional, thermal and organoleptic characteristics of food products. It covers food processing and preservation methods such as pressure, light, electromagnetic, sound and heat based and also the use of artificial intelligence-based machineries, intelligent control systems, Internet of Things (IoT) and Blockchain for food security traceability. - Reviews technological advancements in food engineering - Includes applications of emerging thermal, non-thermal and intelligent techniques/systems in the field of food processing, food supply chain and food analysis - Presents innovative approaches like artificial intelligence in food engineering - Provides comprehensive and integrated details in food processing/engineering/analysis while also helping users understand covered concepts
Tarafdar / Pandey / Sirohi Current Developments in Biotechnology and Bioengineering jetzt bestellen!

Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.