Thiem | Carbohydrate Chemistry | Buch | 978-3-540-51576-0 | sack.de

Buch, Englisch, Band 154, 334 Seiten, Book, Format (B × H): 170 mm x 242 mm, Gewicht: 755 g

Reihe: Topics in Current Chemistry

Thiem

Carbohydrate Chemistry


1. Auflage 1990
ISBN: 978-3-540-51576-0
Verlag: Springer-Verlag GmbH

Buch, Englisch, Band 154, 334 Seiten, Book, Format (B × H): 170 mm x 242 mm, Gewicht: 755 g

Reihe: Topics in Current Chemistry

ISBN: 978-3-540-51576-0
Verlag: Springer-Verlag GmbH


D.R. Bundle, Ottawa, Ont., Canada: Synthesis of Oligosaccharides Related to Bacterial O-AntigensG. Descotes, Villeurbanne, France: Synthetic Saccharide PhotochemistryJ. Gigg, R. Gigg, London, UK: Synthesis of GlycolipidsB. Meyer, Athens, GA, USA: Conformational Aspects of OligosaccharidesJ. Stanek, Jr., Prague, CSFR: Preparation of Selectively Alkylated Saccharides as Synthetic IntermediatesT. Suami, Tokyo, Japan: Chemistry of Pseudo-SugarsJ. Thiem, W. Klaffke, Hamburg, FRG: Syntheses of Deoxy Oligosaccharides

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Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Synthesis of oligosaccharides related to bacterial O-antigens.- Synthetic saccharide photochemistry.- Synthesis of glycolipids.- Conformational aspects of oligosaccharides.- Preparation of selectively alkylated saccharides as synthetic intermediates.- Chemistry of pseudo-sugars.- Syntheses of deoxy oligosaccharides.



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